Slapen in een boomhut





Nog op zoek naar een leuk adresje voor de zomervakantie? Mijn vriend en ik bezochten twee jaar geleden Orion B&B, een prachtige B&B in het dorpje Saint-Paul de Vence in Frankrijk. Tussen het groen, hoog in de bomen, zijn vier luxe boomhutten, de perfecte plek om de rest van de wereld even achter je te laten. De hutten hebben allen een naam uit de Disney film Jungle boek, zo sliepen wij in hutje Bagheera. Er is een ecologisch zwembad, je kunt er jeu de boules spelen, er zijn twee superleuke restaurantjes (met een waanzinnig uitzicht) op loopafstand, het centrum van Saint-Paul de Vence is leuk en het (bio)ontbijt wat verzorgd wordt door eigenaresse Diana is elke ochtend een feest. Kortom, een superplek! Voor ouders: er is een boomlodge waarbij de kinderen in hun eigen mini boomhut slapen.

Mijn nieuwe favoriete boek



Drie jaar heeft dit boek naast mijn bed gelegen. Ik kwam nooit verder dan de eerste 10 pagina's. Nu ben ik blij dat ik het niet eerder heb gelezen. Want nu was precies het juiste moment.

Voor iedereen die lichtelijk in mineur is en last heeft van een laatste restje winterdepressie: lees dit boek! Het maakt je aan het lachen, ontroert je, bezorgt je een hoop handige weetjes en helpt met het relativeren van je eigen sores.

In Extreem luid & ongelooflijk dichtbij spreekt de kleine Oskar Schell, die een
raadsel probeert op te lossen dat zijn in het WTC gestorven vader
heeft nagelaten. Oskars verhaal wordt afgewisseld met de brieven
van zijn grootmoeder, die vertelt over het mislukken van haar
huwelijk, en van zijn grootvader, een overlever van het
bombardement op Dresden in 1945.

H&M goes green!


Groen zijn was nog nooit zo fashionable. De jurkjes van H&M uit de Garden Collection zijn gemaakt van biologische, gerecyclede of andere duurzame materialen, gerecyclede petflessen of hergebruikt textiel. Inspiratie voor de romantische en exotische lijn van dit voorjaar: zonovergoten landschappen, en de flowerpower hippiechique-stijl uit de jaren zeventig.

Ik ben alvast weg van dit superleuke jurkje! Via www.green2.nl kun je dit jurkje (twv 19,95 euro) winnen!

Spa Zuiver


Vorige week heb ik met mijn moeder een bezoekje gebracht aan Zuiver: een typische urban spa van internationale allure (zoals ze het zelf graag noemen).Allure heeft het zeker: het ziet er prachtig uit en de sauna mogelijkheden zijn enorm. Een heerlijk adres om een dag te ontspannen. Om de drukte te ontlopen kun je het beste op een doordeweekse dag gaan. Ook wil ik aanraden om geen luncharrangement te nemen, maar gewoon a la carte te eten. Tenslotte zou ik geen behandeling nemen: veel te duur voor wat het is. Geniet gewoon van de sauna's, het zwembad en het heerlijke scrubzout bij de douche. Ik voelde me na afloop als herboren en mijn huid voelde zijdezacht!